Pieter Donders

Raadslid – Ik ben ingenieur Technische bedrijfskunde en ik woon sinds 2006 met echtgenote en twee kinderen met veel plezier in de gemeente Waalre. Ik heb o.a. gewerkt bij Philips, VNU grafische bedrijven en bij TGI. Tot 2012 was ik zelfstandig ondernemer. Als raadslid heb ik het sociaal domein en burgerparticipatie in mijn portefeuille. Daarnaast ben ik medeoprichter van de Stichting Burgerschuldhulp Waalre, BioBoeren Waalre en betrokken bij Waalre-In-Dialoog. De bestrijding van armoede en van de tweedeling in de samenleving heb ik tot mijn speerpunten gemaakt.

Als we alles aan de “markt” overlaten houden we geen samenleving meer over.

Een echt eerlijke vrije markt vraagt om een stevige overheid, die namens alle burgers de regels controleert. Inwoners van Waalre zijn geen klanten van de overheid maar burgers waarvoor de overheid een zorgplicht heeft. De overheid is van en voor de burgers.

pdonders[@]aalstwaalrebelang.nl